Het jaarlijkse kerstrondje Ruinerwold 13 december

Het jaarlijkse kersrondje in Ruinerwold wordt op 13 december 2015 weer afgesloten met een gezellige Sing in. Iedereeen kan van 17.00 tot 18.00 komen meezingen in de kerk te Blijdenstein.

Uit volle borst kunnen bekende advent- en kerstliederen worden meegezongen. Natuurlijk wordt dit begeleid met prachtige muziek; Harry Bosma zal hierbij het kerkorgel bespelen. Bovendien zullen de “Pearl Voices”  optreden.

De Pearl Voices bestaat uit een vijftal enthousiaste meiden die graag zingen. Céline Vos, Dyonne Vos, Nienke Hakkert, Marlien van der Schee, Sandra Gelderman met als dirigente Marthy Buijs. De naam van de groep zegt het al: ze  zingen prachtig. Het repertoire van de Pearl Voices is erg gevarieerd: van hedendaagse pop tot Disney en musical songs. Tijdens de kerstperiode breiden de meiden hun repertoire uiteraard uit met sfeervolle kerstliederen.

De toegang tot de Sing In is gratis. Wel zullen er twee collectes gehouden worden. Eén daarvan is bestemd voor een project van Kerk in Actie en de andere voor het vergoeden van de onkosten. De Sing In, zondag 13 december, van 17.00 t/m 18.00 uur in de Hervormde kerk te Blijdenstein in Ruinerwold.

Reacties

Cookieinstellingen