Concoursseizoen Vrederuiters begint goed

Wedstrijdsecretaresse van de Vrederuiters Laura Zegeren had er vooraf nog een hard hoofd in. “Ik vroeg me af of ons dresuurconcours wel door zou kunnen gaan. Het was natuurlijk een aantal dagen herfstachtig weer geweest met veel neerslag. Maar gelukkig knapte het weer net op tijd weer op en hebben we vrijdag onze eerste dressuurwedstijd van het seizoen kunnen houden.

Terrein prima

Het terrein was goed en er kon prima gereden worden vertelt Laura, zichtbaar opgelucht. “We hadden twee ringen naast elkaar uitgezet, er konden twee proeven meteen na elkaar gereden worden. Om 9 uur ’s morgens startten als eersten de pony’s. Twintig jonge ponyruiters reden hun proeven. Om 1 uur ’s middags namen de paarden het over. Daar hadden we 18 starts. We kijken terug op een mooie sportieve dag.”

En er waren ook nog successen voor de Vrederuiters: Manon Hooijer wist in de klasse L1 met haar tweede proef een tweede prijs in de wacht te slepen met 185 punten.

Op de foto’s zien we Carlijn Brink op Calvenzo`s Dt in de klasse L1, Manon Hooijer op Willem in de klasse L1 en Rosan Brand op Bowie in de klasse L2

 

 

Reacties

Cookieinstellingen