25 okt Wilde Buiten Dag bij Dwingelderveld

Kom op zondag 25 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur naar de Wilde Buiten Dag bij bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 in Ruinen!

Kinderen van 4 tot 14 jaar kunnen tijdens deze avontuurlijke dag Boswachter van OERRR worden door hun bos-skills te trainen.

Natuurmonumenten organiseert deze dag in samenwerking met ING op zeven plekken in Nederland. Deelname is gratis voor iedereen. Meer informatie over deze of andere Wilde Buiten Dagen is te vinden op oerrr.nl.

Boswachter van OERRR

Tijdens de Wilde Buiten Dag spelen de kinderen avontuurlijke ‘levels’ in de Boswachtersgame. Ze gaan bijvoorbeeld vuur maken, spoorzoeken, hindernissen nemen en een schuilhut bouwen. Hierbij leren ze alle skills die nodig zijn om een echte Boswachter van OERRR te worden. En daarvoor krijgen ze de felbegeerde Boswachter van OERRR-badge! De vaardigheden komen trouwens niet alleen van pas in het bos, maar ook thuis tijdens het buiten spelen. Want OERRR is overal en altijd!

De ING Wilde Buiten Dagen zijn gratis toegankelijk. Meld je snel aan op oerrr.nl.

Natuurmonumenten en OERRR

Een stap buiten de deur, is een stap in OERRR. OERRR is buiten. Buiten waar je altijd iets beleeft en waar het avontuur op je wacht. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar zelf de natuur laat ontdekken. Natuurmonumenten wil kinderen en hun ouders stimuleren om vaker naar buiten te gaan. Lekker spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Daar worden kinderen blij van. Aan de hand van de uitdagende kaarten van OERRR kunnen kinderen de natuur volop ontdekken.

Kinderen de natuur in

ING ondersteunt Natuurmonumenten al ruim 20 jaar bij het beheer en behoud van de Nederlandse natuur en cultureel erfgoed. Tjitske Benedictus (manager Sponsoring & Evenementen bij ING): “We vinden het belangrijk natuur voor Nederlanders te helpen beschermen én toegankelijker te maken. Educatie en inspiratie van kinderen is daarin essentieel. Daarom zijn we sinds 2015 hoofdsponsor van OERRR. We willen een nóg grotere groep kinderen laten genieten en leren van de natuur. En samen met Natuurmonumenten kinderen en hun ouders stimuleren om zelf de natuur in te gaan

Reacties

Cookieinstellingen