inloopavond over de beheersverordening Alteveer-Kerkenveld in dorpshuis De Alke in Alteveer.

Op woensdag 30 september 2015 van 18.30 tot 20.00 uur is er een inloopavond over de beheersverordening Alteveer-Kerkenveld in dorpshuis De Alke in Alteveer.
Tijdens deze avond kunt u zien hoe bestemmingen zijn neergelegd op de plankaarten en hoe bouwblokken zijn gesitueerd. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om de beheersverordening toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.

Het plan

Het bestemmingsplan Alteveer-Kerkenveld wordt vervangen door een beheersverordening. De regels en bouwmogelijkheden van het huidige bestemmingsplan gaan zoveel mogelijk in de beheersverordening gelden. Ook bestemmingen en bouwblokken zoals die op de bestemmingsplankaarten waren opgenomen zijn zoveel mogelijk overgenomen op de plankaarten bij de beheersverordening.

Ter inzage

De ontwerp-beheersverordening ligt van  24 september tot en met 21 oktober 2015  ter inzage. Inzien kunt u via:

  • een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde (tijdens openingstijden);
  • een bezoek aan dorpshuis De Alke (tijdens openingstijden);
  • dewolden.nl/inzienbeheersverordening.

Inspraak

Iedereen kan tijdens de bovengenoemde termijn bij het college van B&W een inspraakreactie indienen op de ontwerp-beheersverordening. Als u mondeling uw inspraakreactie wilt geven, kunt u een afspraak maken door contact op te nemen met Jenny Nijzing van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (T. 14 0528).

Reacties

Cookieinstellingen