Jubileum gymjuf Ina Alblas

Foto: DOO

1 september 2015 was en dag met een feestelijk tintje bij gymnastiekvereniging DOO Ruinen want het is 25 jaar geleden dat gymjuf Ina Alblas- Meekhof aan het werk ging bij de plaatselijke gymnastiek vereniging.

Na haar opleidingen KNOV en het CIOS heeft juf Ina eerst bij een aantal andere verenigingen gewerkt,  om in 1990 bij DOO Ruinen aan de slag te gaan. In de loop der jaren is er behoorlijk wat veranderd bij de gymnastiekvereniging. Naast de reguliere gymlessen voor de kinderen van de basisschool wordt er nu ook springen voor middelbare scholieren en Old School gegeven.  Ook de allerjongsten, vanaf drie jaar en de ouderen komen graag en vaker in beweging.

Vanaf oktober, geeft Ina , net als afgelopen jaar twee keer in de week (bij voldoende deelname) de les Fit & Vitaal voor 55+ ers. In november starten ook de winterfit lessen weer, lekker fit blijven in de winterperiode, tevens een goede voorbereiding voor de wintersport. Ina verzorgd haar lessen altijd met veel enthousiasme en plezier.

Jaarlijks staan er twee evenementen op het programma bij DOO Ruinen,  het Marsetoernooi en de gymnastiekuitvoering. Altijd een hele organisatie,  maar ook altijd perfect georganiseerd mede door Ina. Sport is bij Ina de rode draad in haar leven. Naast het verzorgen van de gym- en danslessen, is ze in haar vrije tijd graag bezig met sport; o.a. hardlopen, motorrijden en  voetbal kijken.

Naast de gym- en danslessen bij DOO geeft Ina ook nog les in enkele omringende dorpen en exploiteert ze samen met haar man Edwin de Beddenstee,  een luxe Bed & Breakfast in Ruinen.

Een druk bezette gymjuf, met passie voor haar vak!

FOTO-INA-300x225

Reacties

Cookieinstellingen