Gezellige Antrappersdag in De Wijk

Foto: Antrappers

Op zaterdag 19 september houdt Motorclub De Antrappers uit De Wijk een gezellige middag voor de Molen en in het centrum van De Wijk, met vertier voor een ieder. Dit in kader van het 35 jarig bestaan van de club.

Het middaggedeelte wordt gevuld met motoractiviteiten, een minimarkt met outletverkoop (begin om 10.00 uur) van Wieker ondernemers en een koffer(bak)verkoop voor jong en oud.
Er kan worden meegereden achterop de motor, in een buggy, quad en zijspan, waarbij een rondje om het dorp wordt gemaakt.
Ook is er de mogelijkheid om een echte wheely te maken op de zogenaamde Wheelysimulator.
Daarnaast is er de mogelijkheid om je spullen te verkopen middels de kofferbakverkoop voor de volwassenen en waarbij wij de jeugd de mogelijkheid bieden om hun spullen vanuit hun eigen koffer(s) te verkopen. Een rommelmarkt voor jong en oud dus.

 
In de loop van de middag zal er een optreden zijn van de Malletband van Apollo met de rockband Big John.
Er is muziek van Koe Mjusik met DJ’s Wattie en Mietse die onvervalste boerenrock ten gehore zal brengen.
Na 18.00 uur zal er een optreden zijn van de Normaal coverband GIN GEDONDER. Deze band heeft een clublied geschreven voor De Antrappers, wat op dat moment ook gelanceerd zal worden.
Gedurende de dag is er volop catering aanwezig en is er van 17.00 tot 18.00 uur een Happy Hour, waarbij de club elke 2e consumptie weggeeft. Ook kan er een hapje gegeten worden bij de Kraam van van Braam.

Reacties

Cookieinstellingen