9 september: de toekomst van de detailhandel in De Wolden

Foto: Stamgegevens klant voor OData:

Krijn Sol vertelt over trends en ontwikkelingen van de retailwereld

Praat woensdag 9 september mee over de toekomst van de detailhandel

Hoewel het langzamerhand beter gaat met de Nederlandse economie, heeft de detailhandel het onder invloed van verschillende trends nog steeds niet makkelijk. De wereld van de detailhandel is in beweging. De wensen van klanten veranderen. Klanten worden gemiddeld steeds ouder en ook hun winkelgedrag veranderd.

Op internet is de keuze aan artikelen en diensten onbeperkt, de webshops altijd toegankelijk en artikelen en diensten kunnen vergeleken worden. Hoe kunt u als ondernemer en hoe kunnen ondernemers samen met de gemeente inspelen op al deze veranderingen?

Praat u mee woensdag 9 september? Woensdag 9 september vanaf 19.00 uur organiseert het ondernemersplatform samen met de gemeente, Kennispoort Zwolle en MKB-Noord een inspirerende avond over de toekomst van de detailhandel in De Wolden.

Naast inspireren is de avond bedoeld om idee├źn te verzamelen voor het actualiseren van de detailhandelsvisie van De Wolden. De avond wordt gehouden in het buitencentrum de Poort in Ruinen. Programma De avond wordt ingeleid door internetondernemer en docent Small Business en Retail Management aan de Hogeschool Windesheim, Krijn Sol. Hij neemt u deze avond mee in de trends en ontwikkelingen van de retailwereld. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over hoe we onze krachten kunnen bundelen en wat u en wat anderen voor u kunnen doen. We sluiten de avond om 21.30 uur af met een borrel.

Meld u aan! Woldense ondernemers kunnen zich per mail aanmelden voor de bijeenkomst via w.van.houten@dewoldenhoogeveen.nl. Het ondernemersplatform ziet de aanmeldingen graag voor 3 september tegemoet.

uniqlo-westfield markhillary  Foter  CC BY

Reacties

Cookieinstellingen