MusicKidz

Vanaf september gaat Muziekvereniging Sempre Sereno weer van start het met project MusiKidz. Het doel is: Kinderen kennis te laten maken met muziek in het algemeen en met de Muziekvereniging Sempre Sereno.

Het MusicKidz programma is er voor kinderen vanaf groep 4 basisschool. Elk MusicKid neemt deel aan een ontdekkingstocht door muziekland. Er wordt aandacht besteed aan maat, ritme, het muzikale gehoor en het notenschrift.

Dit alles met een instrument van de Muziekvereniging Sempre Sereno t.w. een bugel of trompet. Het belooft een afwisselend en bruisend programma te worden dat wordt verzorgd door onze enthousiaste, gediplomeerde dirigente/docente Henrite Rusch. De lessen vinden plaats in de Brede School Buddingeborgh.

Natuurlijk starten we ook met onze opleiding voor kinderen die gericht op een ander instrument lessen willen volgen zoals b.v. slagwerk, saxofoon etc. Deze leerlingen betalen de gebruikelijke opleidingskosten. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met onderstaande personen.

Ook kunnen volwassenen een jaar gratis muziekles volgen op trompet of bugel bij opgave van 4 of meer personen. Deze lessen zullen in de avond plaatsvinden.

Met ingang van september zullen op de maandagmiddag de slagwerklessen in de Brede School Buddingeborgh worden verzorgd door Michiel Gerringa van Muziekcentrum Westerveld. Michiel is eerder bij ons werkzaam geweest als instructeur en docent.

Opgave voor 26 augustus bij Alie van ’t Ende, tel. 0630335517, Mariëtta Tabak, tel. 0651534763 of mailen naar a.ende@ziggo.nl of mariettatabak@hotmail.com.

Reacties

Cookieinstellingen