Jubileum Suthwalda

Foto: Bill David Brooks Foter CC BY-SA

De vakanties zijn nog maar amper voorbij of bij TC Suthwalda is het alweer een drukte van belang. Een speciaal daarvoor in het leven geroepen commissie is druk in de weer om een feestweekend voor te bereiden. Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus wordt volop gefeest bij Tennisclub Suthwalda in Zuidwolde want de club bestaat dan 50 jaar. TC Suthwalda werd opgericht in 1965 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste clubs in de omgeving.

Boay kely  Foter  CC BY

Het feestweekend staat bol van de activiteiten. Er is van alles te doen voor de jeugd, maar ook de volwassen leden hoeven zich niet te vervelen. Het  begint vrijdag al goed, met pannenkoeken, tennis en een bosspel. Daarna blijft de jeugd slapen in het clubhuis.

Zaterdag gaan ze dan verder met een zeskamp en kunnen de volwassen leden meedoen aan een “Toss-tiebreak-toernooi”  en aan de “Suthwalda Challenge”, een spelletjestoernooi.

Logo-jubileum-611x502-300x246

’s Middags wordt het jubileum gevierd met een receptie, en ’s avonds kan het feest losbarsten met de band Guus Bok & the Boogies.

Zondag gaan de toernooien weer verder en dan wordt afgesloten met een gezellige lunch en met de prijsuitreiking.

Bill David Brooks  Foter  CC BY-SA

 

Reacties

Cookieinstellingen