Asperge Oogstfeest nu voor iedereen

Foto: KJGarbutt / Source / CC BY

Zuidwoldiger Asperge Oogstfeest 2015

Na de overweldigende reacties op en het grote  succes van het eerste asperge oogstfeest georganiseerd door Zakenclub Plein Zuid, wordt er nu het eerste Zuidwoldiger Asperge Oogstfeest georganiseerd voor iedereen die kennis wil maken met “het witte goud”.

illustration-asparagus-officinalis0b
Het gaat hierbij beslist niet alleen om het  bordje asperges, er is een compleet verzorgde avond georganiseerd met een verrassend aspergemenu. Dit wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking van De Groene Lantaarn, Buiten Herberg Ter Linde, Van de Belt Verhuur & Catering, Kwekerij Weiland, De Reestlandhoeve en “De Naobers“.

Na de ontvangst met een hapje en een lekker glas wijn volgt een uniek aspect van dit aspergediner: de gasten gaan het land op en mogen daar zelf hun  eigen asperges steken.  Deze culinaire avond vindt plaats op donderdag 7 mei van 17.30 uur – 00.00 uur bij Kwekerij Weiland, Burgemeester Tonckensstraat 64, 7921 KE Zuidwolde. Reserveren is nog mogelijk via de facebook pagina Asperge oogstfeest of een mailtje naar: aspergeoogstfeest@gmail.com

4480871966_3d36006452_o

Reacties

Cookieinstellingen