Blog & recepten van Melissa

Foto: MJ Jonkers

Hey allemaal!

Hoe was mijn week…. Nou deze was best lastig. Het was vakantie en afgelopen woensdag waren mijn nichtjes gezellig bij ons en wat hebben we gegeten… pannenkoeken. Ik bak altijd eierpannenkoeken, erg lekker en dus wel drie pannenkoeken gehad. Ach voor een keer moet dat ook kunnen, dacht ik.

Donderdag kwamen we bij de diepvries, ging dat ding uit zichzelf ontdooien… grrr. Dus mijn moeder en ik alle spullen naar mijn broer gebracht, maar niet alles paste in de diepvries en dus moesten we voor nood maar barbecueën bij mijn broer en zijn gezin. Ik ben snel naar de supermarkt gegaan om sla etc. te halen zodat er toch nog wat gezonds was.

image1 (1)

Na twee van die rare dagen was ik natuurlijk wel zwaarder en ik begrijp nu pas echt waarom mensen terugvallen in hun oude gedrag. Ik ben weer gewoon ‘’normaal’’ gaan eten, maar toch is het lastiger om dingen te laten staan. Volgens mij moet je lichaam weer even wennen aan het gewone eetpatroon, maar ik heb toch volgehouden en ik ben het extra gewicht alweer kwijt en nog een beetje meer zelfs! Ik blijf het erg lastig vinden dat ik niet meer mag vertellen hoeveel ik afgevallen ben haha.

Ik sport sinds de vakantie wel meer bij Rémon en dat vind ik erg fijn, omdat ik onder begeleiding van hem meer uit mezelf haal dan ik thuis doe. Het zal wel even wennen zijn dat het luie leven weer voorbij is, maar het is wel fijn dat je weer je ritme terug krijgt.

 

Liefs Melissa

 

Ik heb voor jullie twee lekkere gezonde recepten.

 image2

Maaltijdsalade met zalm:

Kwart krop ijsbergsla

Halve komkommer

30 gram geraspte kaas

90 gram gerookte zalm

 

 

Maaltijdsalade met ham:

Kwart krop ijsbergsla

Halve komkommer

30 gram kaas

60 gram ham

 

 

Reacties

Cookieinstellingen