Eindsprint Glasvezel De Wolden levert nog steeds winst op

Foto: GDW

In de laatste dagen voor 1 mei werden alle inloopdagen en -avonden druk bezocht. Het mocht niet baten voor het behalen van 50% deelname, de teller kwam bij lange na niet hoog genoeg te staan.

Sneeuwbaleffect

Maar het sneeuwbaleffect van de abonnemtengroei lijkt nog niet uitgewerkt en alle acties van inwoners en de vrijwilligers van Glasvezel De Wolden lijken nog steeds vruchten af te werpen. Op de bekende blauw-paarse aanplakborden staat inmiddels een stand van 556 maar de statuspagina op de website meldt al 632 abonnementen.

Nieuwste standen op 1 mei

Uitstel aanvragen

Glasvezel De Wolden heeft al aangekondigd deze week met de financiers om de tafel te willen om een periode van uitstel te bedingen. Hoe hoger de inwoners van De Wolden de teller deze week kunnen laten stijgen, hoe meer kans van slagen dat overleg zal hebben. Glasvezel De Wolden deed eerder ook al en oproep aan alle inwoners om de moed niet op te geven en door te vechten voor hun glasvezelnetwerk met de woorden  “Blijf gewoon doorgaan met abonnementen afsluiten. Blijf verder gaan met het over de streep trekken van buren, familie, vrienden. Met z’n allen kunnen we de financiers laten zien: we gaan ervoor!”

Burgemeester

Op de facebookpagina van Glasvezel De Wolden worden hele “gesprekken” gevoerd en moedigt men elkaar aan om een abonnement te nemen, al was het  maar uit solidariteit met de buitengebieden. Ook burgemeester Roger de Groot liet op facebook weten een abonnement te hebben afgesloten “omdat ik het belangrijk vind dat er snel internet komt in de hele gemeente De Wolden.”

nu of nooit

Reacties

Cookieinstellingen