Nieuwe blog van Afvalracer Paula Biemolt

Foto: MJ Jonkers

Afgelopen zaterdag een kist met groente van de Naoberhoeve uit Echten mogen ontvangen, echt top en het smaakte ook goed.

DSCF6671

Zondag was de bootcamp op Schoonhoven , mooi om te zien hoe Rémon de deelnemers onder handen nam en petje af voor Jose,  Nan en Jan, kandidaten van de Afvalrace uit Ruinen, die ook deelnamen aan de bootcamp. Hoe zij meededen, knap hoor.

DSCF6798

Joyce van de Weide had een kist vol met fruit van groenteboer van Assen uit Hollandscheveld geregeld (smaakte de deelnemers heel goed) en Roelof de EHBO-er stond ook klaar voor eventuele ongelukjes. Petra en Melissa hielden de jongere deelnemers bezig .

DSCF6839

Zelf heb ik staan toekijken (ook wel eens leuk), ik was niet zo fit afgelopen tijd. Ik heb wel gewerkt maar ik had geen energie om te sporten, snotter de snotter.

En ja dan komt het doorzetten om de hoek kijken. Als je moe bent en niet fit dan val je gauw weer in je oude gewoontes, tenminste ik nog wel, daar kom ik nu achter. En dat zie je dan weer terug op de weegschaal: aangekomen i.p.v afgevallen …  En dan is het fijn dat je ook medekandidaten hebt  die je helpen . Vrijdagavond  neemt Jocye van de Weide mij mee op sleeptouw naar BOOTCAMP bij Rémon.

Tot de volgende keer en dan weer hopelijk weer fit.

handstand

Groetjes,

Paula

Reacties

Cookieinstellingen