50% deelname (nog) niet gehaald

Foto: GDW

Vandaag is bekend geworden dat het vereiste aantal glasvezel-abonnementen in het “pilot-gebied” niet is gehaald.

De tellerstand op de website is volgens Glasvezel De Wolden nog niet exact bijgewerkt, er komen nog steeds gegevens binnen van online afgesloten en per post naar de providers verstuurde abonnementen, maar ruim 500 is nog geen 1100.

status

De afgelopen dagen was het aantal abonnementen net een sneeuwbal die die helling afrolde: het werd groter en groter en de snelheid waarmee dat gebeurde werd ook steeds groter. Maar ook dit sneeuwbaleffect  was niet voldoende om aan het vereiste aantal te komen.

Glasvezel De Wolden maakte zojuist in een bericht op Facebook bekend dat men zich hierbij niet wil neerleggen. Juist omdat er de afgelopen week zo’n geweldige eindsprint is getrokken, wil de stichting volgende week een gesprek aangaan met de financiers om te proberen uitstel te verkrijgen. Daarom roept Glasvezel De Wolden in het bericht de inwoners op om nog massaal abonnementen af te blijven sluiten zodat alsnog de vereiste 50% deelname wordt gehaald. Hieronder het bericht.

nu of nooit

En nu is het dus 1 mei, de datum waarop 1100 huishoudens in het pilotgbied een abonnement hadden moeten hebben. We hoeven er niet omheen te draaien: dat aantal is 30 april om 00:00 uur niet gehaald. Wel is er een geweldige eindsprint gemaakt. De teller is de afgelopen dagen zo snel gestegen dat Glasvezel De Wolden het gerechtvaardigd vindt om volgende week in gesprek te gaan met de financiers van het project om enig uitstel te bedingen. En u kunt daarbij helpen. Blijf gewoon doorgaan met abonnementen afsluiten. Blijf verder gaan met het over de streep trekken van buren, familie, vrienden. Met z’n allen kunnen we de financiers laten zien: we gaan ervoor!

Reacties

Cookieinstellingen