Nieuwe blog van Afvalracer José

Foto: R. Schreuder

Jullie weten inmiddels dat ik eind januari een enorme uitdaging ben aangegaan. Ik heb de kans gekregen om mijn leefstijl compleet te veranderen. Om zo een gelukkiger en gezonder leven te gaan leven voor de rest van mijn leven. Met hopelijk een gezond gewicht als beloning.

DSC08113

Ik doe dit niet alleen, ik maak deel uit van een groep. En we hebben mensen om ons heen die ons begeleiden.

DSC08115

Nu zijn we een tijdje onderweg naar ons nieuwe leven. Tot nu toe ging alles redelijk vanzelf bij mij. Alleen in het begin moest ik even wennen aan anders eten en gaan sporten. Toen ik eenmaal in dat ritme zat ging alles redelijk vanzelf. Afvallen ging lekker.

DSC08155

Totdat ik op een punt kwam waar ik merkte dat het allemaal niet meer zo lekker ging. Het afvallen was niet meer zo vanzelfsprekend.

Mijn reactie was: meer sporten. Maar door meer sporten wil ik ook meer eten… Daardoor val ik dus niet meer zo heel gemakkelijk af. (lees: helemaal niet)

DSC08053 DSC08121

Ik merk eigenlijk dat mijn balans weg is. Ik ben dus op dit moment naarstig op zoek naar weer een nieuw soort balans. Balans tussen eten, sporten en rusten.

DSC08157

Sporten vind ik wel steeds leuker!!

Naast drie keer per week in de sportschool bij de afvalrace, loop ik 1 a 2 keer per week hard en heb ik afgelopen zondag mijn eerste bootcamp gedaan!! Wat ben ik trots op mijzelf! Ik heb alles goed volgehouden. Zowel de loopoefeningen als de krachtoefeningen heb ik gewoon mee kunnen doen!! Als dank heb ik nog 3 dagen spierpijn gehad…maar ik heb het er graag voor over gehad! Rémon bedankt!!

DSCF6826

Ik verander zelf ook. Ik heb voor het eerst een strakke sportbroek gekocht. Dat durf ik nu ook gewoon aan te doen.

En in mijn omgeving krijg ik steeds vaker een complimentje over mijn uiterlijk. Dat is natuurlijk altijd leuk!

DSC08156

Ik hoop jullie de volgende keer weer te kunnen vertellen dat ik weer mijn balans heb gevonden!

DSC08158

Zo zie je maar dat afvallen, net als in het gewone leven, met ups en downs gaat!!

 

Onevenwichtige groeten,

José

Reacties

Cookieinstellingen