Bootcamp en Bootcamp Junior Afvalrace De Wolden

Foto: MJ Jonkers

Na een felle hagelbui verspreidt een groep mensen in felgekleurde sport-outfits zich over het plotseling weer zonovergoten grasveld van Plan Schoonhoven. De stem van Personal Trainer Rémon schalt over het terrein, er gaat gewerkt worden! (Klik hier om alle foto’s van de Afvalrace-Bootcamp en Bootcamp-Junior te zien (en dat zijn er heel wat!)

DSCF6782

Deelnemers van de Afvalrace De Wolden vatten het plan op om samen met hun trainer een gratis Bootcamp voor zowel volwassenen als kinderen te organiseren op Plan Schoonhoven.

Melissa Kuijer, die al regelmatig hier blogde over hoe ze met sprongen vooruit ging in haar trainingen, had samen met mede-Afvalracer Petra Nieuwland een leuke kinderles opgezet waarbij het spelelement een grote rol speelde.

DSCF6721

Er werd gerend, gedanst en gesprongen en het enthousiasme van de kinderen was van de gezichtjes af te lezen.

DSCF6752 DSCF6788

De volwassenen trainden onder leiding van Rémon Ernst zelf en ook zij hebben gerend en heel wat gesprongen, maar daarbij hoorden ook nog aardig wat pittige grondoefeningen.

DSCF6729

Gelukkig mag iedereen gewoon naar eigen vermogen meedoen en daar werd soms dankbaar gebruik van gemaakt als het even te pittig werd. Ook hier is het plezier van de gezichten af te lezen en wordt er tijdens de training heel wat afgelachen.

DSCF6886

Op het laatst, bij de allerlaatste oefeningen, gooit een hagelbui nog roet in het eten. Maar dan is iedereen al zo lekker bezig, dat stoppen niet meer in hen opkomt en er gewoon doorgetraind wordt.

DSCF6893

Wie ook wel eens zo’n bootcamp mee wil maken, kan meer informatie vinden op de website en facebookpagina’s van Rémon Ernst. De afvalracers zijn in ieder geval vast van plan om dit vaker te gaan doen, zo’n bootcamp smaakt naar meer!

DSCF6865

 

Reacties

Cookieinstellingen