Nieuwe blog van Afvalracer José

Foto: R. Schreuder

De afgelopen week was weer een drukke week. Ik beweeg steeds meer. En bewegen is steeds meer een onderdeel van mijn leven.

13043805_568253560009595_4633389678105183627_n

Al vanaf het begin van de afvalrace train ik drie keer per week. Daarnaast heb ik vorige week nog twee keer “hardgelopen” en we hebben nog een power-walk gedaan met de afvalracers!

Het voelt goed al dat bewegen. Maar naast mijn gewone werkzaamheden en mijn gezin hou ik niet heel veel tijd over voor andere dingen.

Deze week heb ik wel even de krant gelezen. Ik las een artikel over de problemen van mensen die een maagverkleining hebben ondergaan. Die mensen komen na verloop van tijd wat ruim in hun vel te zitten. Nu wordt een buikwand correctie en ander huid overschot-correctie al jaren niet meer vergoed door de verzekeringsmaatschappijen. Er ondergaan steeds meer mensen zo’n ingrijpende operatie als een maagverkleining en kampen steeds meer mensen met vel kwabben! Daar worden ze niet heel blij van. Er is nu een kans dat minister Schipper gaat beslissen dat het toch weer vergoed gaat worden. Dit gaat misschien ook gelden voor mensen die zelf veel zijn afgevallen….

exercise-1235019_960_720

Ik weet niet of ik straks hangend vel over heb. Maar ik weet wel dat ik inmiddels al wel zeker een ruime cupmaat kleinere borsten heb!!!

Ik denk dat ik minister Schipper ook maar eens ga vragen of ze wil overwegen om in sommige gevallen ook een borstvergroting wil vergoeden!!  😉

Drukke groeten,

José

jose

 

Reacties

Cookieinstellingen