Ook met Pasen valt Melissa goed af

Foto: Melissa Kuijer

Eerst wil ik even kwijt dat het afvallen zo goed gaat. Ik heb een tijdje stil gestaan, maar nu gaat er echt weer wat af!

image1

 Pasen….

Zaterdag heb ik boodschappen gedaan met mijn moeder. Ik heb een gigantische hekel aan boodschappen doen, maar goed soms moet je wat haha. Voor ik met de afvalrace begon, heb ik ook al nooit begrepen waarom mensen met zulke dagen veel meer eten in huis halen… Karren vol gaan de supermarkt uit. Je kan toch niet meer dan eten?!

image3

Iemand vroeg aan mij of ik wel lekker een gebakje ging eten… Nou nee dat ga ik dus niet en ik kan ook niet zeggen dat ik het mis. Voor mij is Pasen dan ook niet echt anders dan andere dagen.  Eerste paasdag heb ik lekker ontbeten met mijn ouders, maar wel gezond. Verder heb ik de hele dag niks bijzonders gehad… en daarmee bedoel ik geen gesnoep etc. maar gewoon normaal eten. Tweede paasdag zal er niet anders uitzien.

image2

Recepten van Melissa

Lekkere en gezonde dingen die je kan maken zijn bijvoorbeeld:

 Zalmwrap met roomkaas

Je pakt een wrap, hier smeer je roomkaas op. Snijd de zalm in hele kleine stukjes en deze stukjes leg je er in een rechte lijn op de wrap. Oprollen en dan is je wrap klaar.

DSCF6281

 Omelet met kaas

Klop 3 of 4 eieren en snijd plakjes kaas. Doe een beetje roomboter in een koekenpan, gooi de eieren in de pan en leg je plakjes kaas er op. Aan twee kanten bakken en klaar. (Ook lekker met een beetje paprikapoeder)

Fijne Pasen nog en tot de volgende keer

Melissa

alle3_1

Reacties

Cookieinstellingen