Paula is al 4 kilo kwijt

Foto: MJ Jonkers

Hallo lezers, hoe verliep mijn derde week? Steeds meer bewegen en alle oefeningen doen die Remon ons opgeeft, o.a. push-ups (valt dat even tegen ) en heel veel buik- en beenspieroefeningen!

DSCF6137 DSCF6240

Ik voel nu elke dag mijn spieren, wat best goed voelt moet ik zeggen. De eerste dagen niet, maar nu is het gewoon prettig. Mijn voedingspatroon was best gezond (ik lust alles) maar ik at te veel en natuurlijk ook te veel van de minder goede dingen o.a. wijn en chocolade, wat ik trouwens nog wel eet en drink maar alleen in het weekend en beduidend minder natuurlijk.

paula2

Het gaat nog wel met kleine pieken en dalen, zo val je een paar dagen af en zo ben je weer wat aangekomen, dat zijn de momenten dat je gewoon door moet doen. Het gaat niet supersnel maar de eerste 4 kilo is eraf!

paula1

De grootste verandering in mijn voedingspatroon is toch wel dat ik er veel bewuster bij nadenk wat ik mijn mond stop en mijzelf de vraag stel; heb ik echt trek of is het dorst of verveling? En ook: heeft mijn lichaam er wat aan, is het voeding of vulling?

paula-melissa2

En af en toe een klein blokje pure chocolade mmmmm. Hebben we ook nodig (magnesium)

Tot de volgende keer!

Paula

.paula5

Reacties

Cookieinstellingen