Weekblog Op het Busstation

Foto: MJ Jonkers

Ik ben Lieneke de Wit en dit is Juul.

DSCF3460 (Medium)

Juul heeft een netje op haar neus want ze houdt niet erg van vliegjes en zeker niet op haar neus daar wordt ze onrustig van.

DSCF3774 (Medium)

Elke week maken Juul en ik een paar keer een buitenrit rond en door Zuidwolde. Nee ik woon hier niet hoor, ik woon in Ruinen.  Juul woont hier wel, in de buurt van de Bazuinerweg. Dus we rijden gewoon een paar keer in de week zo een rondje en dan kom ik hier altijd langs.

DSCF3778 (Medium)

Juul is niet van mij, ze is van Chantal, maar ik rijd al een paar jaar op haar. We rijden alleen voor de lol, buiten zoals nu, dus geen dressuur of wedstrijden of zo.  Ik doe verder ook niet aan sport, alleen een beetje fitnessen. Ik woon zelf in Ruinen en daar werk ik ook, bij de supermarkt. Ik ben bezig mijn opleiding tot makelaar af te ronden. Dat is een studie van 5 jaar “Makelaar onroerend goed”. Nog een paar toetsen en dan ben ik klaar. Ja en daarna wil ik natuurlijk graag als makelaar aan de slag, en het mooiste zou natuurlijk zijn hier in de omgeving. Maar eerst nog even die toetsen maken en dan zie ik weer verder. Voorlopig ben ik vandaag gewoon nog lekker met Juul op stap!

DSCF3780 (Medium)

Reacties

Cookieinstellingen